آتش‌سوزی یک ساختمان مسکونی در خیابان فدائیان‌ اسلام مشهد با ۶ مصدوم (۲۶ دی ۱۴۰۳) امکان تزریق واکسن آنفلوانزا تا آخر فصل سرما وجود دارد تأثیرات منفی مهاجرت نخبگان بر جایگاه علمی ایران در جهان ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است جزئیاتی تازه از نزاع مرگ بار بولوار توس که با کشته شدن جوانی همراه بود | قتل به خاطر یک دختر وزیر بهداشت: ویروسی جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است + فیلم رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟ ایران رتبه هشتم جهان در بازار محصولات حلال حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳) لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار دارد پیشگیری از ابتلا به بیماری HPV؛ غربالگری یا تزریق واکسن؟ سقوط هواپیمای سبک آموزشی فراجا در گیلان (۲۶ دی ۱۴۰۳) حضور در نمایشگاه گردشگری اسپانیا با هدف معرفی ایران پویا و مقتدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران در سطح استان از فردا گروگان‌گیری ۱۵ماهه، با همت سازمان اطلاعات سپاه کرمان پایان یافت انتصاب رسمی مدیرکل امور بین‌الملل توسط رئیس سازمان امور دانشجویان مردی که همسرش را با ضربات کلنگ در مشهد به قتل رسانده بود، درگذشت حجم آب در سدهای مشهد، درحال‌کاهش و فقط ۱۲ درصد است مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز مشهدی در مسجد به دلیل انتشار گاز منوکسیدکربن تمام واریزی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام شد + زمان واریز و مبلغ فرار دختر ۱۵ ساله با فرد موردعلاقه‌اش در شب خواستگاری | قتل و تهدید؛ سرانجام یک عشق مجازی قتل یک جوان ایرانی به دست تبعه خارجی در مشهد بخشنامه جدید بانک مرکزی برای تأمین ارز دارو کمتر از ۴ سال برای جوانی جمعیت فرصت داریم فوت ۱۹۹ نفر براثر گازگرفتگی، از اول مهر امسال | استان خراسان رضوی در صدر جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن (۲۶ دی ۱۴۰۳) آخرین اخبار درمورد برداشت از حقوق کارمندان بابت «مهریه» فواید بی‌نظیر سرکه سیب؛ از کاهش وزن تا کنترل دیابت هوا در سطح کشور سرد می‌شود | پیش‌بینی بارش باران و برف در برخی استان‌ها (۲۶ دی ۱۴۰۳) عامل اصلی فراموشی در جوانان «اضطراب» است نیاز دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم به ۱۵۱ هزار ظرفیت خوابگاهی
سرخط خبرها

قوانین و مجازات برای برخورد با مداخله‌گران سلامت بازدارنده نیست و باید به‌روزرسانی شود

  • کد خبر: ۱۴۱۱۲۵
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
قوانین و مجازات برای برخورد با مداخله‌گران سلامت بازدارنده نیست و باید به‌روزرسانی شود
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از چالش‌های ماجرای مبارزه با مداخله‌گران سلامت این است که جرایمی برای این افراد متخلف در نظر گرفته شده است که بازدارندگی کافی ندارد.

سخایی | شهرآرانیوز، ایوب توکلیان در نشست خبری با موضوع مقابله با مداخله‌گران درمان به‌ویژه در حوزه زیبایی و طب سنتی در مشهد، اظهار کرد: به‌عنوان مثال فرد متخلفی که ماهانه ۱۰۰میلیون درآمد دارد، قانون سقف ۵میلیون جریمه برای او در نظر می‌گیرد. افزایش جریمه‌ها و به‌روزرسانی جریمه‌های مقابله با متخلفان مداخله‌گر سلامت باید انجام شود.

وی ادامه داد: یکی از پدیده‌هایی که در سال‌های گذشته شاهد تشدید و به‌نوعی گسترش آن بودیم، موضوع مداخله‌گری‌ها در امر سلامت است. در همه تخصص‌ها و حرفه‌ها فقط افرادی می‌توانند در آن حوزه مشغول به کار شوند که علاوه بر صلاحیت‌های علمی و فنی لازم، تحصیلات مرتبط را نیز داشته باشند و ضمنا باید مجوز‌های قانونی از مراکز ذی‌ربط را گرفته باشند.

وی افزود: در حوزه سلامت این حساسیت بیشتر است، زیرا با جان و سلامت مردم در ارتباط است؛ بنابراین اگر در این حوزه اقدامات سوئی صورت بگیرد، قطعا آسیب و عوارض آن بر مردم و جامعه به‌مراتب بیشتر است. 

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: حوزه طب سنتی یکی از چالش‌های بزرگ ماست. افرادی بدون تحصیلات و تخصص لازم اقدام به تجویز پروتکل‌های درمانی و خدمات درمانی در این حوزه می‌کنند. متأسفانه در حوزه زیبایی این مسئله پررنگ است. به‌دلیل مواجهه با یک چالش و نقطه ضعف فرهنگی و با تأثیرگرفتن از فضا‌های مجازی، افراد زیادی به‌ویژه جوانان به‌سمت عمل‌های زیبایی خارج از استاندارد‌ها پیش رفتند.

توکلیان اضافه کرد: این تقاضا‌های خارج از عرف و استاندار‌های جهانی سبب شده است متخلفان، فرصت‌طلبان و سوءاستفاده‌گران وارد میدان شوند و از این فرصت به نفع منابع اقتصادی خود استفاده کنند. افرادی که صلاحیت علمی ندارند و آموزش‌های لازم و استاندار و مجوز لازم را ندارند، به‌صورت غیرقانونی و زیر‌زمینی خدمات درمانی و زیبایی انجام می‌دهند و با جان مردم بازی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: عوارض وجود این مداخله‌گران به‌خطرافتادن جان مردم، پاسخگونبودن هنگام ایجاد عارضه و آسیب است، زیرا مداخله‌گر سلامت به هیچ مرجعی پاسخگو نیست. همچنین تخلفات تعرفه‌ای از دیگر عوارض مداخله‌گران سلامت است. آن‌ها پول بیشتری به عناوین مختلف از مردم می‌گیرند، مالیات هم پرداخت نمی‌کنند.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: متأسفانه در حوزه طب سنتی، زیبایی و دندان‌پزشکی مداخله‌گران زیادی هستند و ما موظفیم با همکاری قوه قضائیه، سازمان نظام پزشکی و نیروی انتظامی با شناسایی این افراد بلافاصله با آن‌ها برخورد کنیم. یکی از چالش‌های ماجرای مبارزه با مداخله‌گران سلامت این است که جرایمی برای این افراد متخلف در نظر گرفته شده است که بازدارندگی کافی ندارد. به‌عنوان مثال فرد متخلفی که ماهانه ۱۰۰میلیون درآمد دارد، قانون سقف ۵میلیون جریمه برای او در نظر می‌گیرد. افزایش جریمه‌ها و به‌روزرسانی جریمه‌های مقابله با متخلفان مداخله‌گر سلامت باید انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->